O apariţie inedită în peisajul monden. Fiica lui Virgul Ianțu, Jasmine Ianţu şi Radu Ştefan Bănică s-au fotografiat împreună la lansarea unei gelaterii din centrul Capitalei.

Radu Ştefan a fost invitat la un Meet and Greet la gelaterie. Timp de două ore, artistul le-a servit îngheţată celor care au trecut pragul gelateriei. Printre clienţi s-a numărat şi fiica lui Virgil Ianțu, care nu a ratat ocazia de a face câteva Insta Story-uri cu tânărul Radu Ştefan.

Deşi le stă bine împreună, după cum lesne se poate vedea din imagini, pe cei doi tineri nu-i leagă decât o frumoasă prietenie.

La doar 16 ani, Jasmina trăieşte o frumoasă poveste de dragoste. Cu toate că este foarte discretă cu viaţa personală, nu s-a abţinut ca, de ziua iubitului ei, în februarie, să-şi strige în mod public dragostea pe care i-o poartă.

„Te iubesc până la lună şi înapoi„, a dezvăluit ea. În poza publicată pe Instagram, cei doi se sărută şi îşi fac declaraţii frumoase.

Jasmina Ianţu visează la o carieră de manechin sau designer. Înzestrată cu o frumusețe ieșită din comun, adolescenta este mereu extrem de naturală. Ea își alege ținute simple, dar este atentă să fie în pas cu moda.

Fiul lui Ștefan Bănică este un tânăr cu o carieră în plină ascensiune, mai cu seamă de când a participat la show-ul transformărilor de la Antena 1, “Te cunosc de undeva”. Adolescentul pare să îi calce pe urme tatălui său cel puţin din punct de vedere al talentului. Tânărul este student la Actorie, în anul I.

Radu Ştefan a apărut de mai multe ori în compania Cristinei, o tânără despre care s-a spus că ar fi partenera artistului. Recent, tânărul a spus într-un vlog că îl leagă de Cristina doar o simplă prietenie.

„Cred că dacă lumea ar fi un pic mai atentă și-ar da seama că noi suntem efectiv frați. Bunicile noastre sunt și până în ziua de azi surori. Nu, nu suntem împreună. Știu că ne-ar sta bine. Ele sunt surorile mele‘, a declarat Radu Ștefan pentru a lămuri că nu are o relație cu Cristina, tânăra în compania căreia a apărut de mai multe ori.