Showbiz

Ilinca Vandici sexi si rea intr-un pictorial incendiar

Ilinca Vandici a pozat extrem de sexi sucind mintile barbatilor

Ilinca Vandici sexi si rea intr-un pictorial incendiarIlinca Vandici declara acum cativa ani de zile ca nu ar avea curajul sa pozeze niciodata goala. Cum niciodata sa nu spui niciodata, iata ca Ilinca Vandici a explodat pur si simplu intr-un pictorial incendiar pozand goala-pusca.

 

Blonda a reusit sa pozeze extrem de indraznet, in pozitii extrem de sexi, complet goala. Ilinca Vandici a fost de acord sa colaboreze cu revista Tango si a pozat incendiar, chiar daca partile intime le-a ascuns in mod gratios, totusi mintea barbatilor a luat-o razna la primele imagini.

 

Trupul Ilincai a alunecat gratios pe o canapea de culoare rosie intr-un fond negru, cu pletele aurii alunecandu-i pe spate.

 

Ce stim despre Ilinca Vandici :

 

Ilinca Vandici s-a nascut in Bihor, pe 17 iunie 1986 si a aboslivit Universitatea Romano Americana, sectiunea management-marketing, ulterior s-a mutat in Bucuresti unde a cunoscut succesul. Inca de mica, Ilinca Vandici a visat sa aiba o cariera in televiziune, iar de 5 ani de zile a muncit enorm ca sa isi indeplineasca visul. Printre pasiunile ei se mai numara si actoria sau cantatul, Ilina Vandici reusind sa joaca si intr-un rol secundar intr-un film.

Ilinca Vandici prezinta in acest moment “Stele sub lupa”, dupa ce a mai prezentat „Magic taxi” si „Bulevard”. .

 

blank