Featured, Showbiz

Ilinca Vandici – prima imagine cu rochia de mireasă. Va fi sau nu o mireasă cu stil?

Ilinca Vandici se pregătește intens pentru nuntă. Marele eveniment va avea loc pe 15 octombrie, așa că vedeta mai are foarte puțin timp la dispoziție să pună totul la punct, iar cel mai important moment a fost alegerea rochiei de mireasă.

Pentru că prezintă „Bravo, ai stil!” Ilinca Vandici trebuie să fie o mireasă cu stil, așa că rochia de mireasă trebuie să fie una specială. Și pare că a ales deja ținuta potrivită, iar modelul îi vine extrordinar de bine, mai ales că vedeta și-a revenit foarte repede după sarcină.

Ilinca s-a fotografiat pentru prima dată într-o rochie de mireasă și a împărtășit momentul cu fanii de pe Instagram, care au fost încântați să o vadă într-o astfel de ipostază. Într-o rochie albă, lungă, cu trenă, multe volane și cu un design special, Ilinca zâmbește și se vede că abia așteaptă să meargă în fața altarului. Mai mult, ziua de 15 octombrie este cu dublă semnificație pentru că prezentatoare își va boteza și fiul.

„Pot deja să aud clopotele de nuntă”, a scris Ilinca pe pagina sa de Instagram. Nu știm încă dacă aceasta este chiar rochia de mireasă pe care o va îmbrăca la nuntă, așa că așteptăm cu nerăbdare ziua cea mare.

Ilinca Vandici s-a căsătorit în mare secret de Paște, cu Andrei Neacșu, cel alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Aceștia au spus da! în fața ofișerului de stare civilă. Evenimentul s-a petrecut în Tunari, localitatea în care Ilinca locuiește alaturi de afacerist.

Peste doar două săptămâni, vedeta de televiziune va avea nunta și botezul, astfel că a intrat în febra pregătirilor pentru marile evenimente care urmează să aibă loc în viața ei.

Ea a plecat în căutarea rochiei de mireasă. În timp ce proba rochii, Ilinca Vandici a fost copleșită de emoții și a început să plângă.

“Vaaaai, am emoții! E prima probă! Vai, ce emoții! Multe fete își imaginează momentul ăsta toată viața, eu nu m-am gândit la asta până acum. Am pielea de găină”, a declarat Ilinca Vandici la emisiunea “Teo Show”, de la Kanal D.

“Eu de emoționată am plâns, dar nu credeam că o să mă lovească așa. Eu am tot probat rochii de mireasă, însă nu mă așteptam să am reacția asta. Poate pentru că e vorba despre rochia MEA de mireasă… La nuntă și la botez o să fie în primul rând cu plâns, abia apoi o să fie cu petrecere și voie bună”, a explicat prezentatoarea de televiziune.

 “Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce trăiesc de un an de zile! Visam la ele, dar doar eu știu cât de chinuit a fost sufletul meu și prin câte am trecut. Mi-e frică de momentele neplăcute și mă rog să nu se întâmple nimic!”, a încheiat ea.