Ilincă Vandici
Showbiz

Ilincă Vandici pleacă de la Kanal D? Ce post de televiziune i-a făcut ofertă

Ilinca Vandici este în negocieri cu Antena 1, pentru o emisiune pe care ar putea să o prezinte din primăvară. Vedeta este foarte posibil să plece de la Kanal D, potrivit unor surse Viva.ro.

Ilinca Vandici ar putea părăsi Kanal D pentru Antena 1, unde a fost ofertată pentru a prezenta o emisiune ce va începe din primăvară.

Potrivit unor surse Viva.ro, Ilinca Vandici este dorită de trustul Intact pentru emisiunea Dancing on Ice – Vis în doi. La momentul actual vedeta Kanal D încă filmează pentru „Bravo, ai Stil!”. Producătoarea Mona Segall și-ar dori foarte mult ca show-ul Dancing on Ice să fie prezentat de Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici are contract cu Kanal D de mai mulți ani și până acum nu s-a uitat la alte oferte din partea altor trusturi.


Prezentatoarea ar purta dicuții cu trustul Intact în vederea onorariului, potrivit surselor. Vedeta nu a confirmat public, însă, acest lucru.

„Eu sunt sub contract cu Kanal D, noi suntem în filmări pentru Bravo, ai stil!, chiar urmează marea finală pe 5 februarie.

Dacă oamenii își fac planuri în ceea ce mă privește, sunt liberi să facă ce doresc, numai că eu nu știu nimic despre asta. Nu sunt interesată. Mă simt foarte bine la Kanal D, aici evoluez și mă dezvolt extraordinar.”, a declarat Ilinca Vandici, potrivit Viva.ro.

Ilinca Vandici, adevărul despre relația cu Ciprian Marica. De ce au ajuns să se despartă
Ilinca și Ciprian Marica formau unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz, în urmă cu mai mulți ani. Au avut o relație de doi ani care părea perfectă din exterior, însă prezentatoarea TV dezvăluie acum adevărul despre ce a îndemnat-o să pună punct.

Ilinca a decis să își refacă viața și să își găsească fericirea alături de un bărbat care să o înțeleagă și să fie alături de ea. Acum e căsătorită, are un băiețel pe care îl adoră și totul merge așa cum a visat.

În ceea ce privește relația pe care a avut-o cu Ciprian Marica, Ilinca a spus că ea își dorea să se căsătorească și să aibă copii, în timp ce el nu își dorea acest lucru.

„În relația de doi ani care am avut-o cu Marica, eu îmi doream să fie al meu, să mă vadă, să mă accepte și să mă arate lumii. Dar el nu mă arăta lumii! Am avut cu Ciprian o relație super frumoasă, doar că erau anumite puncte în care lucrurile nu se mai combinau. El vedea lucrurile altfel. El nu era pe direcția mea. Eu voiam copii, să mă căsătoresc! El nu voia! Și nici nu era cazul, pentru că, practic, eram niște copii”, a povestit Ilinca Vandici, într-un interviu acordat lui Mihai Ghiță, la Kanal D.