Showbiz

Ilinca Simion, soția președintelui AUR, este în culmea fericirii! Marele anunț făcut de ea!

Ilinca Simion a recent anunțat pe rețelele de socializare că a obținut un diplomă în psihopedagogie după finalizarea unui modul la universitate. Această realizare îi deschide posibilități pentru o carieră în domeniul educației sau pentru continuarea studiilor în vederea unui doctorat. Într-o postare pe Instagram, ea a exprimat satisfacția de a finaliza cu succes această etapă. Soțul său, George Simion, președintele AUR, a dezvăluit că cei doi își doresc să devină părinți după căsătorie. Chiar dacă nu dispun de o avere materială semnificativă, ei speră să aibă copii în curând și apreciază sprijinul pe care l-au primit.

George Simion își dorește să devin tată

Luna trecută, preşedintele AUR George Simion a venit şi cu o dezvăluire surprinzătoare. Nu este de mirare că, după nuntă, cei doi își doresc să devină părinți.

„A fost o nuntă frumoasă, ne bucurăm că ne-aţi fost alături. Acum, n-avem nici măcar 5.000 de euro în cont, dar probabil suntem cei mai bogaţi că vă avem pe voi. Aşa că faceţi ce o să fac şi eu acum, închideţi televizoarele. Iubita mea, hai să ne uităm împreună la filmul nunţii, face toţi banii din lume. Mulţumim celor care ne-au fost alături.

Chiar dacă n-avem bogăţii materiale, sperăm cât mai curând să avem bebei şi să vă avem alături!”, a spus George Simion,

blank