Showbiz, Stiri

Ilinca şi Răzvan au luat trofeul „Dansez pentru tine”

Marele Premiu al sezonului 14 este de 60.000 de euro

61427613

 Sezonul emisiunii „Dansez pentru tine” si-a desemnat azi-noapte câştigătorii. După antrenamente epuizante, lacrimi si critici din partea juratilor, perechea formata din Ilinca si Razvan a iesit invingatoare.

61427615

Cu lacrimi in ochi, Razvan si Ilinca au primit cecul in valoare de 60.000 de euro pentru care tanarul a luptat săptămâni la rand si care-i va oferi sansa unei noi vieti, asa cum si-a dorit.

„Le multumesc tuturor celor care mi-au fost aproape, nu m-am gandit o secunda ca voi ajunge aici. Daca iti doresti un lucru din tot sufletul, chiar poti. Totul vine din interior. Exista minuni!”, a spus Răzvan, in timp ce Ilinca plangea din cauza emotiilor.

61427614

Locul trei a fost ocupat de echipa formata din Iulia si Dima, adolescenta primind un cec un valoare de 15.000 de euro, iar locul doi de catre Sore si partenerul ei, acestia din urma fiind rasplatiti cu 20.000 de euro.

61427618

Razvan a venit la „Dansez pentru tine” in speranta unei vieti mai bune. El a fost crescut de bunici de la varsta de un an, asa ca nu e greu de inteles ca ei reprezinta totul pentru el, cu atat mai mult cu cat parintii lui au murit cand el era adolescent. Tanarul este ca un tata pentru fratele lui mai mic, pe care il sprijina cu tot sufletul. Razvan ar vrea sa faca teatru, sa cante si sa danseze, dar mai presus de toate vrea sa ofere siguranta familiei sale.

 

 

blank