Ilie Năstase și Ioana Simion renunță la divort. Cei doi au în plan o vacanță
Featured, Showbiz

Ilie Năstase și Ioana Simion renunță la divort. Cei doi au în plan o vacanță

Ilie Năstase și Ioana Simion erau ca şi divorţaţi după ce soţia fostului sportiv a depus actele la Judecătoria Hârşova. Între timp, lucrurile s-au schimbat radical.

Ilie Năstase şi Ioana Simion renunţă la divorţ! Apropiații celor doi au povestit pentru Cancan că aceştia au planificat să plece într-o vacanță. Deși s-a spus că Ioana nu a putut să depășească episodul violent dintre ea și Ilie, iată că lucrurile s-au întors radical!

Ilie Năstase şi Ioana Simion renunţă la divorţ!

„Da, așa este. Am decis să divorțez, iar Ilie mi-a împărtășit și el dorința lui, numai că el nu a vrut la notar, așa cum mi-am dorit, ci la tribunal, din păcate. În cele două luni de când i-am dat ultimatum, nu s-au schimbat prea multe. Eu sunt un om liniștit, nu pot trăi în haos, în violență. Vom vedea ce se va întâmpla pe mai departe”, a declarat Ioana Simion. Contactat la rândul lui, Ilie Năstase a declarat: „Nu știu nimic, nu am ce să comentez. Vorbiți cu ea. Eu sunt în tren!”.

Ilie Năstase, reacţie stupefiantă după ce Ioana Simion a depus actele de divorţ

Ilie  nu era deloc încântat de decizia luată de Ioana, respectiv cea de a divorța de el și, pare-se, trecuse la amenințări. Apropiații cuplului dezvăluiau că despărțirea ar fi fost mult prea dureroasă și că Năstase plănuia o răzbunare: fostul mare tenismen ar fi intenționat să-și lase soția fără toate cadourile pe care i le-a făcut! Acum, lucrurile s-au