Sport, Stiri, Ultima Ora

Ilie Năstase, reacţie dură după meciul în care Steaua a evoluat fără însemnele clubului

Fostul tenisman Ilie Năstase a declarat, duminică, după meciul câştigat de Steaua în faţa echipei CSMS Iaşi, scor 1-0, partidă în care gazdele au evoluat fără însemnele clubului bucureştean, că “este o ruşine” ceea ce se întâmplă în România, scrie Mediafax.

18425_05896500_31751000

“Mi-au plăcut «gazdele». O ruşine ceea ce se întâmplă în România şi în politică şi în sport. Nu vrem deloc să devenim o ţară normală, aşezată. În curând cred că o să-mi iau zborul de aici. Nu e normal ce se întâmplă, avem opt jucători la naţională, e ruşinos că s-a ajuns în situaţia asta. Armata nu va avea niciodată bani”, a spus Năstase.

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa CSMS Iaşi, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I, în care golul victoriei a fost marcat în minutul 90+4.

Golul a fost marcat de Szukala, cu o lovitură cu capul, fază la care Grahovac l-a faultat pe stelist. Portarul oaspeţilor a fost eliminat după intrarea la Szukala. În minutul 90+7, a fost eliminat şi Prepeliţă, de la Steaua, după primirea celui de-al doilea cartonaş galben.

Steaua a jucat fără însemnele clubului pe tricouri, numele şi emblema lipsind şi de pe tabela de marcaj.