Showbiz

Ilie Năstase nu se potolește. Brigitte Sfăt l-a dat în vileag: ”A avut o idilă extraconjugală”

Ilie Năstase este probabil cel mai mare crai pe care l-a avut România. A iubit sute de femei și are un succes nebun și acum, chiar dacă este însurat și a trecut binișor de prima tinerețe.

Dovada succesului său la femei a fost prezentată chiar de actuala soție care a spus că Ilie Năstase a înşelat-o o dată, iar ea l-a Iertat.

„Defectul lui este că e… Sper să fiu partenera lui oficială şi neoficială şi unica. Dacă aş şti ca nu sunt aşa, s-ar termina totul. Ştiam că se laudă, dar am aflat o dată că a avut şi o idilă extraconjugală. L-am iertat cu chiu cu vai. A zis că nu mai face, să vedem. La mine nu ţin chestiile astea. Contează modul în care te comporţi în continuare. Era măritată, avea şi un copil din câte mi-a spus cineva şi era o chestie pentru că eram prea ocupată. Eram independentă şi atunci el a plătit o alta. El este copil şi recunoaşte. Eu sunt o persoană care află tot. El ştie care sunt regulile. Dacă le acceptă bine, daca nu, el are 70, eu 39, am tot viitorul înainte şi nu-mi place să fiu luată de proastă”, a declarat Brigitte Sfăt.

blank