Showbiz, Stiri

Ilie Năstase nu prea e interesat de propria lui nuntă!

Pentru că nu şi-a luat costum, tenismenul este hotărât să vină în… chiloţi

brigitte_sfat_02_015e77303c_64ce7a1994

 Mai au doar zece zile până la marele eveniment, dar lui Ilie Năstase nici că-i pasă. După trei ani de relaţie, Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt vor păşi în faţa altarului, iar pregătirile pentru marele eveniment sunt pe ultima sută de metri.

Cel mai liniştit însă este chiar mirele, Ilie Năstase, care pare că nu prea înţelege de ce este necesară atâta tevatură pentru un eveniment. „Eu nu mă ocup cu nimic de această nuntă. Nu mi-am comandat niciun costum. Mă-nsor în chiloţi…!”, a declarat fostul mare tenismen pentru ziarulring.ro

În acest timp însă, viitoarea lui cea de-a patra soţie tocmai s-a întors de la Viena unde a făcut ultimele cumpărături pentru nuntă. Tot ea este cea care se ocupă până în cele mai mici amănunte de fericitul eveniment, ce va avea loc cel mai luxos hotel montan din România, „Aurelius -Împăratul Romanilor” din Poiana Braşov, unde sunt aşteptaţi aproximativ 300 de invitaţi. Naşii lor vor fi chiar proprietarii hotelului unde va avea loc nunta.

ilie-nastase-demo-bcr2008_5f0a51c243

Nunta, care a fost amânată de mai multe ori, a fost acum „bătută în cuie” pentru ziua de 9 noiembrie.

„Suntem pe ultima sută de metri şi nu am terminat de împărţit invitaţiile” a spus Brigitte care este dezamagită de faptul că Ilie nu a trimis nicio invitatia scrisa, ci doar a anuntat telefonic prietenii pe care ii vrea alaturi.

„O sa avem un program foarte frumos. O sa o avem pe Loredana, DJ Project si folclor banatean Adriana Antoni” a mai adaugat ea despre cei care vor veni sa intretina atmosfera.

„Sa nu-mi dea manele ca daca imi da manele eu nu vin” a spus serios Ilie atunci cand a auzit cine vine sa cante la marele eveniment.

 

 

 

blank