Fostul mare tenismen Ilie Năstase a fost duminică seara protagonistul unui nou scandal.

Ilie Năstase a intrat în legătură directă prin telefon la Realitatea Sportivă, pentru a-și spune părerea cu privire la faptul că Emma Răducanu a câștigat US Open.

Dar Năstase s-a arătat deranjat în momentul în care a aflat că în studio se află și jurnalistul Grigore Cartianu.

Cei doi au avut un schimb dur de replici în luna februarie a acestui an, potrivit ziare.com.

„Nu intru! Văd că aveți un personaj acolo, nu discut. Doi neuroni are el, nu eu! Întrebați-l pe el, se pricepe și la tenis, și la fotbal, și la politică. Eu nu știu ce a făcut omul ăsta în viața lui, eu știu ce am făcut. Este un escroc care nu se spală. E murdar la gură, de ce îl aduceți? Eu să mă împac cu ăsta? Doamne ferește!”, a spus Ilie Năastase la Realitatea Sportivă.

Emma Răducanu a câștigat US Open
Emma Răducanu (18 ani), jucătoarea de tenis cu origini românești (din partea tatălui), a câștigat turneul US Open 2021, fiind la primul titlu de Grand Slam din carieră. Ea a învins-o în finală, sâmbătă noapte, pe canadianca Leylah Annie Fernandez, (19 ani), cu scorul de 6-4, 6-3, după o oră şi 51 de minute de joc.

„Este cea mai frumoasă zi din viața mea”, a fost mesajul jucătoarei, după marea victorie.

În urma acestei partide, Răducanu a ajuns la 10 victorii la rând cu 2-0 la seturi, la US Open. De altfel, tot ea era favorită la casele de pariuri.

De asemenea, ea devine prima jucătoare care câştigă un turneu de Mare Şlem venind din calificări. În urma acestei victorii, a câştigat 2.500.000 de dolari, finalista încasând jumătate din această sumă, și a urcat în TOP 25 WTA.

Britanica Emma Răducanu (locul 150 WTA, înainte de finală) şi canadianca Leylah Annie Fernandez, în vârstă de 19 ani (73 WTA), au jucat finala feminină de la US Open pe Arthur Ashe Stadium din complexul de la Flushing Meadows (New York), notează Mediafax.