Ilie Năstase
Featured, Life

Ilie Năstase este în pragul celui de-al cincilea divorţ

Ilie Năstase este în pragul celui de-al cincilea divorţ. Fostul mare tenismen mai păstrează legătura cu soţia sa, Ioana, cu toate că ea a depus toate actele la Judecătorie pentru a desface căsătoria.

Divorţul dintre Ilie Năstase şi Ioana este în plină desfăşurare. Ioana Năstase, soţia fostului sportiv, a început deja demersurile în instanţă pentru desfacerea căsătoriei. Chiar dacă sunt aproape de despărţire, cei doi comunică foarte mult în ultima vreme.

„Da, ne-am mai văzut în ultimele săptămâni. Mai vorbim la telefon, mai schimbăm mesaje, ba am ieşit chiar şi la masă împreună.

Pot să vă spun astăzi că poveştile acelea, cum că îmi va lua cadourile oferite înapoi, lucru despre care presa a speculat pe larg, ar putea avea un final fericit. Ilie m-a lăsat să înțeleg că nu va face asta. Ba chiar mi-a spus, recent, că îmi vor rămâne cadourile pe care mi le-a oferit, inclusiv maşina si verigheta”, a spus sotia lui Ilie Nastase pentru playsport.

Ce se întâmplă după divorţul dintre Ilie Năstase şi Ioana. „Asta voi cere şi la Tribunal”
„Sunt gata să continui să vorbesc şi să mă întâlnesc cu el şi după divorţ, sigur, dacă şi el va dori asta. Pe de altă parte, nu sunt genul hrăpăreţ şi nici nu am acceptat căsătoria cu Ilie Năstase cu nu ştiu ce motive ascunse.

Asta voi cere şi la tribunal, ca fiecare parte să-şi păstreze bunurile cu care a intrat în relaţia noastră, atunci când aceasta s-a oficializat”, a precizat Ioana Năstase, conform sursei citate.

Ioana Năstase a luat hotărârea să se despartă de fostul mare tenismen, după ce la începutul anului a fost agresată de Ilie Năstase (74 de ani) şi a sunat la numărul de urgenţă 112, pentru a cere ajutor.

Ioana Simion(44 de ani) a depus actele de divorț. Soţia lui Ilie Năstase a făcut acest demers la Judecătoria Hârșova.

„Da, așa este. Am decis să divorțez, iar Ilie mi-a împărtășit și el dorința lui, numai că el nu a vrut la notar, așa cum mi-am dorit, ci la tribunal, din păcate. În cele două luni de când i-am dat ultimatum, nu s-au schimbat prea multe. Eu sunt un om liniștit, nu pot trăi în haos, în violență. Vom vedea ce se va întâmpla pe mai departe”, a declarat Ioana Simion.