„Victoria Simonei a fost entuziasmantă pentru că Petra Kvitova a fost altă jucătoare azi, a jucat mult mai bine. Iar în aceste condiţii, Simona trebuia să ridice jocul ca să o poată bate. Sigur, au fost momente dificile, la 2-1 în setul decisiv dacă Kvitova făcea 3-1 era complicat. Dar Simona, ca toţi jucătorii buni, a ieşit din situaţia aia. Contează şi pentru ea această victorie, pentru că atunci când câştigi pe muchie aşa, capeţi încredere. Mai ales că a bătut-o pe Kvitova, nu e orice jucătoare”, a spus fostul tenisman Ilie Năstase, imediat după meciul în care Simona Halep a strălucit în fața Petrei Kvitova.

El a adăugat că atmosfera din Sala Polivalentă i-a adus aminte de cea de la meciurile de Cupa Davis din anii ’70. „Atmosfera a fost frumoasă, mi-a adus aminte de anii ’70, când jucam eu cu domnul Ţiriac şi cu domnul Hărădău. Meciurile de Cupa Davis erau atunci extraordinare”, a precizat Năstase.

Citeste si...
Simona Halep sau efectul secundar al celebrității. Se măsoară în milioane de euro

România poate câştiga cu 3-1, dacă Monica Niculescu o „adoarme” pe Karolina Pliskova la fel ca pe Petra Kvitova în partida de sâmbătă, a afirmat Ilie Năstase. „Nu mă aşteptam la 2-1, pentru că am văzut că cehoaicele sperau la 2-0 după prima zi. Dar uite că a fost 1-1 după prima zi, iar acum e 2-1. Monica dacă o adoarme pe Pliskova aşa cum a adormit-o, ieri, pe Kvitova, atunci se poate să facem 3-1 şi să mergem mai departe”, a menţionat fostul tenisman.