Ilie Năstase despre căsătoria cu Brigitte
Featured, Showbiz

Iată ce dezvăluie Ilie Năstase despre căsătoria cu Brigitte

Ilie Năstase a spus adevărul despre căsnicia pe care a avut-o cu Brigitte Sfăt, mărturisind într-o emisiune TV că bruneta a căutat să fie mereu în atenția publică. Privind în urmă fostul jucător de tenis regretă mariajul cu cea de-a patra soție.

Sportivul nu a ținut cont de trecutul tumultos al timișorencei, însă după foarte mulți ani și-a dat seama că a fost ținta paparazzilor din cauza faptului că fosta soție făcea scandal oriunde ar fi mers. Și genul acesta de episoade violente nu au fost puține la număr.

În momentul de față Ilie Năstase și-a găsit liniștea și fericirea alături de Ioana Simion, însă și-ar dori să uite tot ce l-a legat de Brigitte Sfăt. Tenismenul nu crede că bruneta i-a stricat imaginea publică, însă ea a avut foarte mult de câștigat de pe urma relației.

Ilie Năstase, despre mariajul cu Brigitte Sfăt. Ce a mărturisit sportivul
Mai mult decât atât, Ilie Năstase este de părere că fosta soție nu s-a schimbat prea mult în ultimii ani, fiind genul de persoană care mixează pe scandal. Omul de afaceri în vârstă de 74 de ani susține că mariajul cu fosta concurentă de la Ferma nu a fost un lucru tocmai bun.

„Ea a câștigat imagine de pe urma mariajului cu mine. Și asta și-a dorit. Văd și acum la televizor, fiecare din domnișoarele astea care au reality show. Nu înțeleg cine sunt aceste persoane de au aceste reality show-uri.

Din greșeală mai dau, mă uit, dar nu știu cine sunt…un băiat mai tânăr, Jador, Pastramă, Salam, nu înțeleg ce sunt emisiunile astea. Ce câștigă sau ce învață oamenii care se uită la emisiunile alea că eu nu înțeleg.

Sunt certuri acolo cu copilul pe marginea patului, pe prăpastie, îi cad banii în apă (n.red. sunt frânturi din emisiunea pe care Brigitte o are la un post de televiziune). Pentru mine nu a fost un lucru bun relația asta, asta e sigur!”, a declarat Ilie Năstase.


Fostul sportiv de talie mondială a fost întrebat și despre declarațiile controversate pe care bruneta le-a făcut în presă de-a lungul anilor. Brigitte Sfăt a mărturisit la un moment dat că Amalia Năstase, cea de-a treia soție a lui Ilie, i-ar fi pus condiția să pună casa pe numele fiicelor sale dacă face copii cu bruneta.

Afaceristul în vârstă de 74 de ani a infirmat acest lucru în show-ul „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, declarând că fosta parteneră de viață își pierde controlul. Ilie Năstase regretă că s-a iubit cu Brigitte, precizând că femeia nu s-a schimbat și nu va face asta prea curând.

„Nici nu a fost vorba despre așa ceva. Brigitte este o persoană care își pierde controlul. Văd și acum, mă mai uit din când în când (n.red. la emisiunea unde Brigitte își arată viața). Femeia asta nu s-a schimbat și nici nu cred că se va schimba”, a completat fostul jucător de tenis.


blank