Biroul Electoral Central BEC a decis, joi, trimiterea către Poliția Română, în vederea soluționării, a sesizării depuse de președintele PMP București Cristian Petrescu în cazul lui Ilie Năstase care a aruncat cu un pahar de cafea într-un afiș cu Traian Băsescu, transmite Mediafax.

„Urmare a adresei dumneavoastră, înregistrată la Biroul Electoral Central cu nr. 525/C/BEC/PE/2019/23.04.2019, vă comunicăm că aceasta a fost transmisă, spre competentă soluționare, către Ministerul Afacerilor Interne – Inspectoratul General al Poliției Române”, precizează reprezentanții BEC în decizia luată.

Președintele PMP București Cristian Petrescu a depus, marți, la BEC o sesizare în legătură cu faptul că Ilie Năstase a aruncat cu cafea într-un afiș cu Traian Băsescu, cerând sancționarea acestuia, potrivit legii, cu amendă între 1.000 și 2.500 lei pentru deteriorarea materialelor electorale.

Citeste si...
Ai visat că a murit cineva? Uite ce înseamnă!

Anterior Cristian Petrescu postase pe Facebook, un video care îl arată pe Ilie Năstase, care deschide lista UNPR la alegerile europarlamentare, aruncând cu cafea într-un afiș cu Traian Băsescu.

Pe de altă parte, Ilie Năstase a declarat, marți, că a fost indignat de faptul că partidele primesc sute de milioane de euro pentru afișe, precizând că el și Anghel Iordănescu nu au astfel de sume.