Ileana Stana
Showbiz

Ileana Stana Ionescu își anunțase retragerea în urmă cu șase ani, în emisiunea lui Fuego! Artistul a vorbit despre acel moment, pentru FANATIK.

Ileana Stana Ionescu și-a anunțat retragerea în emisiunea lui Paul Surugiu Fuego, „Drag de România mea”, de la TVR 2, în anul 2018. Artistul face confesiuni de suflet despre acel moment și ce a însemnat pentru el artista care se înalță spre Ceruri.

Ileana Stana Ionescu și-a anunțat retragerea în emisiunea lui Paul Surugiu Fuego!

Paul Surugiu, pe numele din buletin, cunoscut de toată lumea ca Fuego, a oferit câteva cuvinte în memoria acriței Ilean Stana Ionescu, a fost una din maestrele scenei care l-a inspirat și l-a învățat o serie de lucruri pe cântăreț, un nume care pentru el a însemnat și va însemna întotdeauna ceva deosebit.

Fuego nu va uita niciodată faptul că Ileana Stana Ionescu a anunțat că se retrage din atenția publică, chiar în emisiunea sa (vezi mai jos videoclipul în care actrița vorbește despre asta).

Plecarea în lumea îngerilor a îndrăgitei actrițe l-a cutremurat pe Fuego, plecarea tot mai multor valori catalogând-o drept una crudă, dar cu care, din păcate, trebuie să ne obișnuim.

„Rămânem mai săraci și mai lipsiți de prezența și sfaturile unor oameni de colecție”

„Crud și irevocabil, parcă fără să ne dăm seama, ne pleacă actorii, ne pleacă fericirile artei românești, într-un recurs tăcut, nespus, al uitărilor și-al eternității lor în ambalajul culturii autohtone. S-a dus și doamna Ileana Stana Ionescu și rămânem mai săraci și mai lipsiți de prezența și sfaturile unor oameni de colecție!

Eu mă simt onorat că am avut ocazia să cunosc depline caractere, care m-au inspirat și care mă fac, prin amintiri, mai bogat spiritual!”, a mărturisit, emoționat, Fuego.

Dezvăluiri despre momentul în care Ileana Stana Ionescu și-a anunțat retragerea: „A fost virtute, cu forță și căldură la un loc”

În continuare, interpretul muzical a pomenit despre anunțul retragerii Ilenei Stana Ionescu: „Ileana Stana Ionescu rămâne una dintre cele mai importante actrițe din istoria românilor! A ales să se retragă decent în ultimii ani! A făcut asta în emisiunea mea, în 2018, la TVR 2! Aprecia mult ceea ce facem noi la TVR 2, la “Drag de România mea!”. Aprecia prin faptul că suntem decenți și prețuim valorile!

Să ne gândim la ea și să-i urmărim rolurile din filme și teatru! A fost virtute, cu forţă şi căldură la un loc. A avut dramă şi umor în aceleaşi doze în care le-a îmbinat de excepție într-o carieră deplină! Dumnezeu să o ierte! Cerul mai capătă o stea…”.

Trupul artistei va fi incinerat. Alexandra Velniciuc, reacție la vestea care a surprins pe mulți: „Era catolică, e o practică des întâlnită în confesiunea lor”

Citește și  Adelina Pestriţu a refuzat, pentru că s-a împăcat cu Vârciu, 15.000 de euro

Actrița Ileana Stana Ionescu urmează să fie condusă pe ultimul drum, luni, 8 iulie 2024. Familia artistei a ales ca trupul acesteia să fie incinerat, căci așa era dorința ei. Despre decizia care i-a surprins pe unii a comentat actrița și realizatoarea de televiziune Alexandra Velniciuc, pentru FANATIK: „Familia are dreptul să ia ce decizii consideră. Nu am ce comenta eu, de pe margine. Era catolică, e o practică des întâlnită în confesiunea lor”.

Revenind, însă, la Paul Surugiu Fuego, muzicianul le promite cititorilor că îi va dedica niște rânduri mai ample, pe viitor, în revista Taifasuri. Fuego este director onorific al publicației în care scrie săptămânal un editorial de suflet, în pagina a doua.

blank