Ileana Lazariuc
Featured, Life

Ileana Lazariuc, imagine rară pe Instagram. Cum s-a fotografiat fosta soție a lui Țiriac Jr

Ileana Lazariuc este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, iar în urmă cu puțin timp a făcut publică o nouă fotografie inedită.

Ileana Lazariuc are 39 de ani, este mama a doi băieți, pe care îi are din căsnicia cu Ion Ion Țiriac, însă continuă să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar dovadă de necontestat este cea mai recentă imagine făcută publică.

În fotografia postată pe contul personal de socializare, Ileana Lazariuc apare îmbrăcată într-o rochie albă cu un imprimeu colorat, iar ținuta ei a fost completată de un machiaj discret.

Imaginea inedită i-a adus acesteia mii de aprecvieri, dar și numeroase comentarii din partea fanilor, dar și a prietenei ei, Lili Sandu, care a comentat imediat: ”Hopaaa”.

”Ești foarte frumoasă!”, ”Ileana, ești la fel de frumoasă ca acum 26 de ani!”, ”Superbă”, au mai comentat internauții.

Ileana Lazariuc a fost căsătorită cu Țiriac Jr.

Relația dintre Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac a durat la început câțiva ani, apoi s-au despărțit, iar fiul lui Ion Țiriac a făcut în 2007 un gest total neașteptat: s-a căsătorit cu Maria Marinescu.

La fel de brusc cum a venit, la fel de repede s-a evaporat mariajul cu Maria, după doar trei luni. La ceva vreme după divorț, Ion Ion Țiriac a revenit la marea lui dragoste, Ileana. Cei doi s-au căsătorit, într-un final, în martie 2009, la Monte Carlo. În vara aceluiași an, cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, potrivit VIVA! Din păcate, în 2017, cei doi au divorțat.

”Ileana şi Alexandru nu mai sunt împreună de aproape doi ani. Erau străini unul de celălalt. El avea altă viaţă, ea era mai mult cu copiii. S-a răcit relaţia şi au decis de comun acord să divorţeze. Nu au spus nimic, pentru că la mijloc sunt bani mulţi şi acesta a fost pactul: discreţie totală, dovadă că doar apropiaţii ştiau de aceste lucruri. Ea nu se poate plânge, are o viaţă de regină, copiii au de toate. Au locuit o vreme la Monte Carlo, Paris, după care s-au întors în România. De-atunci începuse să se strice treaba. Copiii lor au fost protejaţi, pentru că au decis să se comporte ok, au evitat discuţiile în contradictoriu. Nimeni nu a fost fericit cu decizia asta, dar aşa e viaţa”, dezvăluia pentru Click!, atunci, o persoană din apropierea celebrului cuplu.