Showbiz, Stiri

Îl recunoaşteţi pe… James Brown, care vine pe scena de la „Te cunosc de undeva”?!

Anda Adam: „Mă zbat ca și cum aș fi într-o cămașă de forță, la spitalul de nebuni, și aș încerca să mă eliberez”

anda 1

Extrem de rar se întâmplă ca, după o transformare la “Tecunosc de undeva”, Ozana Barabancea să se ridice de la masa juriului și, cu lacrimi în ochi, să urce pe scenă ca să îmbrățișeze concurentul care a realizat-o. Una dintre aceste rare ocazii se întâmplă în această seară, când Anda Adam se transformă în James Brown.

“Gândește-te că te biciuiește cineva în timpul ăsta și ai o durere fizică.Și că țipi și te doare. Trebuie să obosești după piesa asta (n.n. It’s a Man’s, Man’s World), să te ia amețeala”, i-a recomandat Andrei Aradits, la antrenamente. Amețeala nu a luat-o, din fericire, chiar dacă rolul a fost unul foarte dificil pentru Anda.

anda 2

“El e un bărbat cu o trăire foarte intensă, într-un stil foarte propriu. Încerc să fiu cât mai aproape de original, să mă zbat, ca și cum aș fi într-o cămașă de forță, la spitalul de nebuni și aș încerca să mă eliberez. Piesa este foarte grea, important e să fie trăită așa cum trebuie, să mă dezlănțui și să fiu un mic vârcolac pe scenă”, a explicatea, înainte de a-și intra în rol.

Cât de bine s-a transformat Anda Adam în James Brown vedeți diseară, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva”, la Antena 1.

 

blank