Social

II MERGE BINE INSURAT CU DOUA SURORI!

clipboard01_66

Cătălin Măruţă a invitat în emisiunea lui un bărbat, George Chirilă, (41 de ani) care este căsătorit după cum declară el, în faţa lui Dumnezeu, cu două surori: Nicoleta Moldoveanu (prima soţie, 39 de ani) şi Mariana (a doua soţie, 40 de ani).Din această relaţie bărbatul are 14 copii. Soţul este împărţit de cele două surori, cărora între timp le-a dispărut gelozia.    

“Am fost geloasă pe sora mea, dar nu mai sunt. După primul an de facultate şi 5 ani de relaţie George m-a cerut în căsătorie.Totul a fost perfect între noi. Când am aflat că soţul meu o iubeşte şi pe sora mea eram însărcinată cu cel de-al doilea copil. Am crezut că este o glumă, dar am înţeles că un bărbat poate avea mai multe soţii”, a spus Nicoleta.

“Eram conştientă că sora mea nu va fi de acord, dar trebuia să trecem peste acel moment. Noi două ne completăm şi sunt fericită aşa cum sunt în acest moment. Iubirea nu are limite”, a declarat Mariana, cea de-a doua soţie.

George Chirilă a primit oprobiul invitaţilor şi publicului, fiind acuzat că trăieşte în păcat, conform credinţei ortodoxe. Cum ar spune George Becali, face “curvăsăreală”!