Showbiz, Stiri

Ii este rusine cu iubitul ei? Declaratia pe care a facut-o Sore o sa-l scoata din minti pe avocatul Julien!

De cand s-a lansat in showbiz-ul autohoton, Sore Mihalache a incercat sa fie extrem de discreta in ceea ce priveste viata amoroasa. Chiar si atunci cand Bendeac a recunoscut relatia cu ea, artista a fost rezervata in declaratii.

sore

De fiecare data cand este intrebata de viata ei amoroasa, Sore Mihalache nu da niciodata un raspuns satisfacator. Desi vrea sa lase impresia ca nu exista niciun barbat in viata ei, cantareata nu face altceva decat sa intareasca si mai mult zvonurile lansate.

Sore are mare grija in ceea ce priveste aparitiile ei in presa, mai ales din punct de vedere personal. Rare au fost momentele cand a recunoscut o relatie, insa si mai rare au fost acelea cand s-a afisat la bratul unui barbat. Desi sustine ca nu este implicata in nicio poveste de dragoste, zi de zi apar zvonuri despre viata ei amoroasa. “Eu n-am dat niciodata nicio declaratie oficiala, asa ca pot sa spun acelasi lucru pe care il spun intotdeauna: sunt foarte bine”, ne-a spus Sore, atunci cand am intrebat-o de relatia pe care o are cu avocatul Julien.

61557104

De celalta pare, a carierei, Sore face tot posibilul sa-si mentina admiratorii “in priza”. Tanara nu doar ca incearca sa-i surprinda zilnic cu proiectele ei, insa face schimbari majore si de imagine:

“Dupa cum am obisnuit imi place sa-mi schimb freza destul de des pentru ca de-a lungul timpului cumva viata m-a facut sa fiu obligata sa tund parul. Ba mama isi dorea sa am parul scurt, ba tata zicea: “lasa fata sa aiba parul lung”, ba am avut proiecte care au necesitat o coafura anume si uite asa si cred ca mi s-a format un obicei. In momentul asta este destul de dificil sa-ti intretii parul cu extensii, mai ales cand viata profesionala este asa agitata, iar la coafor nu ajungi atat de des precum ar trebui si in momentul asta mi-a crescut parul suficient de mult cat sa-l port purta si fara extensii”, ne-a mai spus cantareata.