Showbiz, Stiri

Iepuraşul Playboy, Denisa Botcari a ajuns la psiholog!

Senzuala blondă Denisa Botcari a revenit în ţară, în vară, pentru o vacanţă relaxantă. Numai că trupul ei de sirenă, pe care şi l-a etalat şi în revista Playboy, i-a băgat pe mulţi în păcat.

plyboy

Sătui de fotomodelele care se vântură plictisite prin cluburi, burlacii din showbiz au pus tunurile pe frumuşica Denisa Botcari (21 de ani), stabilită în Anglia. Ei s-au grăbit să o invite la o cafea sau în vacanţe pe litoral, iar cei mai curajoşi au invitat-o direct în dormitor. Numai că această “vânătoare”  a băgat-o în depresie pe blondă, iar mai nou bate drumul la psiholog.

“Este tristă, s-a convins că bărbaţii sunt neserioşi, au bârfit-o, are nevoie de linişte. Denisa a luat o vreme antidepresive, iar acum un psiholog o ajută să-şi recapete încrederea în ea”, ne-a spus un apropiat de-al ei.

Fostul iepuraş Playboy le dă peste nas celor care au considerat-o o pradă uşoară, iar pe “Prinţul” Adrian Cristea l-a dezonorat: “N-am avut nici o aşteptare de la el. Nici măcar două-trei ore nu-l ţine”, a spus ea, la Antena 1. Dar, Denisa şi-a încercat norocul şi cu alt fotbalist, Cristian Daminuţă. Ca să-l uite, s-a aruncat în braţele lui Mihai Costea (Nilă), alături de care a petrecut o noapte, la Râmnicu Vâlcea.

denisa_botcari_3

Cât îl priveşte pe Irinel Columbeanu, el e singurul care a venit cu propuneri concrete: a invitat-o să se mute cu el la Izvorani.