IT&C, Stiri

Ieftine pentru ţările mai sărace

Samsung Galaxy Note III ar putea avea şi o variantă low cost. Aşteptat peste doar câteva zile la IFA 2013, Galaxy Note III ar putea fi oferit şi într-o variantă ieftină, adresată ţărilor cu economii emergente unde puterea de cumpărare este la un nivel mai redus.

SamsungPentru a reuşi acest compromis, Samsung va substitui o parte din componentele interne cu alternative mai puţin costisitoare.

Potrivit informaţiilor furnizate de website-ul coreean etnews, versiunea de buget a telefonului Galaxy Note III va schimba ecranul Super AMOLED în favoarea unui ecran LCD mai puţin costisitor,iar camera foto de 12MP va ceda locul uneia cu senzor de 8MP.

Aproximativ 30% din lotul iniţial de telefoane Galaxy Note III pregătite pentru livrare în perioada imediat următoare lansări oficiale este reprezentat de varianta accesibilă a acestuia.

Nu este clar dacă Samsung va pune la dispoziţie ambele variante Galaxy Note III, sau din contră, potenţialii cumpărători vor avea acces doar la una dintre acestea, în funcţie de regiunea în care se află.

În 4 septembrie Samsung va prezenta oficial noul smartphone Galaxy Note III în cadrul unui eveniment organizat la Berlin.

blank