Actualitate, Featured

Iată unde se ascunsese criminalul evadat din Penitenciarul Focșani, până să fie prins

Bărbatul care a evadat din Penitenciarul Focșani a fost prins, sâmbătă seara, de polițiști. Acesta se ascundea la o stână de pe raza comunei Poiana Cristei, a anunțat IGPR, potrivit Mediafax.

Bărbatul de 35 de ani, care a evadat vineri de la un punct de lucru al Penitenciarul Focșani a fost prins de polițiști, au anunțat reprezentanții Inspectoratului General al Poliției Române. Potrivit acestora, bărbatul a fost identificat și prins pe raza comunei Poiana Cristei, unde se ascundea la o stână.

În acest moment, el se află în custodia polițiștilor și va fi încarcerat la Penitenciarul Focșani, potrivit polițiștilor.

blank
Polițiști, jandarmi și angajați ai Penitenciarului Focșani, dar și un elicopter, au fost angrenați în căutarea bărbatului.

Acesta a evadat vineri de la punctul de lucru Golești. „Conform datelor puse la dispoziție de Penitenciarul Focșani este vorba de Ciobotaru Vasilică de 35 ani din comuna Boghești, județul Vrancea, recidivist, care execută o pedeapsă privativă de libertate pentru săvârșirea unei infracțiuni de omor calificat”, a transmis Poliția Vrancea.

Bărbatul a fost închis în 2005 pentru omor calificat. A ucis o femeie de 73 de ani și apoi a violat-o. Pentru că s-a comportat bine în detenție, de aproximativ un an comisia peniteciarului i-au dat dreptul să poată executa pedeapsa în regim deschis.

 

blank