Meghan Markle are un stil impecabil, iar datorita acestui lucru este un model pentru multe doamne si domnisoare, ea devenind un trend setter nu numai in privinta hainelor, ci si a machiajului.

Totusi, multe dintre noi ne-am intrebat de ce Meghan Markle ducesa de Sussex poarta pantofi cu un numar mai mare, mai ales ca rezultatul nu este intotdeauna unul dintre cele mai elegante.

Conform expertului de moda Harriet Davey, exista un motiv bun care justifica alegerea facuta de Meghan in privinta incaltamintei.

“De multe ori celebritatile isi aleg incaltaminte cu o marime in plus, sau chiar doua, atunci cand se afla la un eveniment sau pe covorul rosu, pentru a evita basicile. Nu e nimic mai rau decat pantofii incomozi si atunci cand celebritatile precum Meghan poarta tocuri pentru o perioada lunga de timp, picioarele lor se pot umfla”, a spus Davey pentru The Sun.

Umflarea poate provoca basici si, pe termen lung, inflamatia piciorului, afectiune despre care s-a zvonit ca ar fi suferit Victoria Beckham, a mai explicat expertul.

Dar cum reuseste Meghan sa-si pastreze pantofii in picioare, avand in vedere faptul ca ii sunt mari? Davey spune ca ducesa apeleaza la un truc: “Un truc este de a umple zona din fata a pantofilor cu un material sau vata, umplutura care poate fi scoasa o data ce simt nevoia”.

Sursa foto: iStock/ Getty Images