Regina Elisabeta
Featured, Showbiz

Iată primele imagini cu Regina Elisabeta, după înmormântarea Prințului Philip

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi-a reluat de marţi activitatea oficială oferind audienţe prin videolink unor diplomaţi străini, după o pauză impusă de funeraliile soţului ei, prinţul Philip, care a decedat pe 9 aprilie la vârsta de 99 de ani.

În fotografiile date publicităţii marţii, suverana, în vârstă de 95 de ani, apare zâmbind în timpul audienţelor cu noii ambasadori ai Letonei şi Coastei de Fildeş. Regina Elisabeta a II-a a desfăşurat audienţele de la reşedinţa sa de la Castelul Windsor, la vest de Londra, unde au avut loc funeraliile prinţului Philip în urmă cu două săptămâni, în cadrul primelor angajamente ale suveranei britanice după terminarea perioadei oficiale de doliu regal.

Este pentru prima dată când regina Elisabeta a II-a este fotografiată după înmormântarea soţului său, ducele de Edinburgh, pe 17 aprilie, dar nu este prima dată când se întoarce la muncă după moartea sa. Regina a revenit la îndatoririle regale la doar patru zile după decesul Prinţului Philip, survenit în data de 9 aprilie. Cu acea ocazie, ea a participat la ceremonia de pensionare a fostului Lord Chamberlain Earl Peel. Apoi, ea l-a întâmpinat pe noul ei Lord, care şi-a intrat în atribuţii la Palat.

Totuşi, în cea mai recentă apariție a sa, de marţi, Regina nu a mai apărut îmbrăcată într-o ținută de doliu negru, potrivit imaginilor prezentate de Daily Mail. Ea a purtat o rochie înflorată albastru deschis, cu flori mari, violet, alb și galben. De asemenea, ca accesorii purta un colier de perle cu trei șiruri și o broșă de diamant.

Prima apariţie a Reginei Elisabeta a II-a:

Regina Elisabeta