Cristiano Ronaldo este cel mai activ sportiv pe reţelele de socializare. Atacantul portughez a postat o poză în care arată cum se antrenează şi a adunat 1,1 milioane de like-uri în jumătate de oră.

Cristiano Ronaldo are cel mai mare număr de fani pe reţele de socializare. A ajuns la 223 de milioane de followers pe Instagram. Luni, cu doar 4 zile rămase până la primul meci oficial, după pandemie, Ronaldo a postat o poză în care arată cum se antrenează.

În mai puţin de jumătate de oră, portughezul a adunat peste un milion de like-uri la imaginea pe care a descris-o cu mesajul: „Monday motivation” (n.red. – motivaţia de luni).

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 35 de ani, este primul fotbalist care a câştigat un miliard de dolari.

Vineri, Ronaldo va juca în meciul din Cupa Italiei, Juventus – AC Milan, de la ora 22:45.

În prezent, fotbalistul a strâns la poza peste 2,4 milioane de like-uri și aproape 19.000 de comentarii.


Foto: Cristiano Ronaldo / Instagram

Cristiano Ronaldo, primul fotbalist miliardar
Ronaldo a câștigat anul trecut suma incredibilă de 105 milioane de dolari. Asta s-a întâmplat doar în perioada 1 iunie 2019 – 1 iunie 2020, fiind al treilea sportiv din istorie care ajunge miliardar înainte de retragerea din activitate. Primul a fost jucătorul de golf Tiger Woods, care a reuşit această performanţă în 2009, iar al doilea a fost boxerul Floyd Mayweather, în 2017.

Cristiano Ronaldo este singurul care a reușit să devină miliardar într-un sport de echipă. A adunat 650 milioane de dolari din salarii, pe parcursul celor 17 ani ca profesionist, şi este de aşteptat să ajungă la 765 milioane dolari din salarii, graţie actualului său contract cu Juventus, care se încheie în 2022, subliniază Forbes. Restul banilor adunaţi de Ronaldo provin din contracte publicitare şi alte activităţi.