Showbiz, Stiri

Iata motivul pentru care PRO TV a cenzurat interviul acordat de Andreea Esca unei televiziuni franceze

media_139617539213426900_83766800

Andreea Esca a acordat recent un interviu pentru o televiziune din Franta. PRO TV a ales sa cenzureze unele parti din acest interviu dintr-un motiv destul de bizar. Trustul PRO a cenzurat partea in care se discuta despre sanii prezentatoarei TV.

Televiziunea Telematin a fost impresionata de cat de bine vorbeste limba franceza prezentatoarea romana, asa ca au ales sa ii ia un interviu. In anumite momente ziaristii francezi au deviat de la subiect si au vorbit despre cat de bine arata Andreea Esca. Dupa ce prezentatoarea show-ului a laudat-o pe Esca ca este o persoana foarte iubita si indragita in Romania, colegul sau a intrebat cati ani are si a ramas surprins ca la 42 de ani Esca arata atat de bine. 

“E foarte iubita, adorata si adulata in Romania, arata si foarte bine!”, a spus prezentatoarea, moment in care prezentatorul francez a cascat ochii mari, admirand o fotografie in care Esca etala un decolteu generos: “Cati ani are? 42? Oho!! Foarte frumos!”, a incheiat acesta: “Aerul de Bucuresti, ce sa-i faci!”