Lucian Gabriel Popescu, bărbatul a cărui carte de vizită a fost găsită de Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani răpită săptămâna trecută, face precizări despre modul în care l-a cunoscut pe Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal.

Popescu precizează, într-un comunicat de presă, că Dincă a venit la începutul lunii iulie 2019 la Biroul de cadastru din Caracal și s-a interesat de efectuarea unei documentații cadastrale.

Popescu spune că nu a putut contracta o nouă lucrare, pentru că se pregătea să plece în concediu, așa că i-a dat lui Dincă o carte de vizită și i-a spus să revină după 22 iulie.

Acest lucru nu s-a întâmplat, însă.

„Alte amănunte legate de persoana numitului Dincă nu cunosc”, spune Popescu.

El cere presei să nu îl contacteze, pentru că nu poate da alte detalii și pentru că el și familia lui au fost „puternic afectați emoțional și profesional” de acest caz.

Într-unul dintre apelurile la 112, Alexandra Măceșanu le-a dat polițiștilor numele lui Lucian Gabriel Popescu și adresa pe care a găsit-o pe o carte de vizită, în locuința lui Gheorghe Dincă. Ea a precizat însă că nu știe dacă acea carte de vizită este a celui care a răpit-o.