Featured, International

Iată de ce și-a înșcenat Kim Jong-Un dispariția

În presa internațională circulă zvonuri potrivit cărora liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un, și-ar fi înscenat moartea pentru a vedea dacă are trădători printre apropiați.

Starea de sănătate a acestuia a fost un subiect amplu dezbătut în ultima perioadă, multe publicații oferind ipoteze legate de situația în care acesta se află după o operație pe cord.

Un raport al Daily NK, un ziar online cu sediul în Coreea de Sud, care se concentrează pe Coreea de Nord, relatează că liderul nord-coreean a suferit o intervenție chirurgicală pe cord din cauza „fumatului excesiv, obezității și a suprasolicitării”.

În urmă cu două săptămâni, mai multe publicații de presă au anunțat că dictatorul din Coreea de Nord a murit sau este pe patul de moarte, fără speranțe de recuperare.

James Morrow, gazda Sky’s Outsiders din Australia, a transmis telespectatorilor că dictatorul ar fi putut face o „manevră clasică stalinistă” pentru a vedea reacția oamenilor din jurul său.

“El a decis să facă acest lucru, să se lase jos și să vadă cum merg lucrurile, să vadă cine a încercat să ia puterea în cazul dispariției sale”, a declarat acesta, potrivit SkyNews Australia.

Astfel, reapariția lui Kim ar fi venit ca o lovitură pentru credibilitatea unor personaje de înaltă importanță din Coreea de Nord, transmite The Sun.

 

blank