Featured, Showbiz

Iată de ce s-au despărțit Lidia Buble și Răzvan Simion

Povestea de iubire dintre Lidia Buble și Răzvan Simion pare că stă atârnată de un fir de ață. În ultima perioadă, cei doi au tot dat semne că s-ar fi despărțit, iar ceea ce a amplificat zvonurile a fost un comentariu pe care Răzvan l-a făcut în direct la emisiunea pe care o prezintă alături de Dani Oțil, dar și faptul că de ceva timp cei doi nu se mai urmăresc pe contul de Instagram. Să fie ăsta semnul unei rupturi definitive?

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit? Gestul care îi dă de gol

Zvonurile unei posibile despărțiri între prezentatorul de televiziune și artistă au început să apară încă din luna ianuarie a acestui an și cu toate că la acel moment, Lidia a lămurit situația în momentul în care a postat pe Instagram de ziua îndrăgostiților cadoul pe care iubitul ei i l-a făcut, se pare că lucrurile nu stau deloc bine între cei doi. Acum, urmăritorii au rămas șocați să vadă că artista nu îl mai urmărește pe Răzvan pe Instagram, dar nici el nu o mai urmărește pe ea.


Cei doi au stat foarte mult timp separați în ultimele luni, iar ruptura s-ar fi produs în momentul în care Răzvan a fost surprins în compania unei roșcate, iar Lidia s-a retras pentru un timp la Deva, acolo unde locuiește familia ei.

Pentru că relația noastră, dragul meu prieten, începe să fie din ce în ce mai… Mă rog…”, a spus Răzvan Simion în direct, iar un lucru e cert. Acesta a făcut referire la relația pe care o are cu Lidia Buble.

„Lăsați-mi viața persoanală în pace, că oricum n-o sa vă răspund și n-o să dau apă la moară”, a spus Lidia Buble, la rândul ei, pe rețelele de socializare, fără să dea un răspuns clar referitor la ruptura dintre ea și prezentatorul tv.

Mai mult decât atât, Lidia și Răzvan par că se joacă „de-a v-ați ascunselea”. Astăzi se iubesc, mâine se șterge de pe Instagram, iar în altă zi Răzvan este văzut în compania unei alte femei.

Răzvan Simion, surprins acasă la o tânără roșcată
Recent, Răzvan Simion a fost surprins alături de o tânără care nu este Lidia Buble, iubita lui oficială. Prezentatorul de televiziune i-a dus prânzul și a plecat din casă cu o sticluță de gel dezinfectant. Câteva minute mai tâziu, în prag a apărut și tânăra cu pricina.


La una dintre fotografiile postate de Lidia Buble pe pagina ei de Instagram, una dintre fanele artistei a îndrăznit să întrebe direct: „Te-ai despărțit de iubi, Lidia? Așa se zvonește”.

Lidia Buble a văzut imediat întrebarea fanei sale și a răspuns printr-un citat celebru: „câinii latră mult”.

Într-adevăr sunt anumite probleme cu relația lor, întrucât Răzvan Simion nu a fost niciodată acasă la Lidia Buble. Artista a declarat la un moment dat care sunt condițiile pentru care iubitul ei să poată păși pragul casei din Deva.

„Până nu are de gând să-mi ceară mâna nu are ce căuta la mine acasă. Nu este că nu vrea să-l cunoască pe tata. Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta.

Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta… o să mai dureze puțin. Îți dai seama că la 11 copii, dacă fiecare ne-am fi dus toți iubiții și toate iubitele, părinții mei se lipesc foarte repede de orice persoană. Și ne-au zis să-i scutim de tot stresul acesta și nebunia asta, să-l aducem pe cel cu care aveți de gând să întemeiați o familie” ”, a declarat Lidia Buble.