Featured, Showbiz

Iată de ce poartă foarte des vestimentaţie de culoare verde ducesa Kate Middleton

Kate Middleton are un stil vestimentar apreciat si laudat de toata lumea. Ducesa de Cambridge este un adevarat model de eleganta, fiind considerata una dintre cele mai bine imbracate femei din Marea Britanie.

Si nu este deloc usor sa bifezi toate cerintele de protocol vestimentar si in acelasi timp sa fi pe placul expertilor din zona fashion!

De-a lungul timpului, ea a optat atat pentru modele simple si clasice, cat si tinute mai indraznete, linii drepte si culori neutre. De ceva vreme,Kate Middleton pare insa sa fi dezvoltat o afinitate pentru o culoare mai neobisnuita printre vedete: verdele.

https://www.instagram.com

Ducesa a purtat la ultimul eveniment la care a participat, respectiv deschiderea oficiala a unui centru de excelenta din cadrul Anna Freud Center, o rochie verde, semnata Emilia Wickstead. Desigur, a mai fost vazuta in aceasta nuanta si cu alte ocazii.

Se pare ca verdele ii complimenteaza perfect tenul si nuanta parului, in timp ce o face sa para mai tanara, potrivit stilistului Lucas Armitage.

„Verdele este culoarea perfecta pentru Kate Middleton. Ii complimenteaza ochii si parul si ii da o stralucire naturala. Chiar daca multi cred ca e demodat sa ai o culoarea ta, in care sa te imbraci mereu, ea a demonstrat ca acest lucru este cat se poate de actual.”

https://www.instagram.com

„Unele culori arata mai bine pe unele persoane decat pe altele. Sa te imbraci in aceeasi culoare din cap pana in picioare este o modalitate foarte buna de a-ti construi un look cu stil. Orice revista ati alege, veti vedea macar un editorial in care sa apara un outfit de o singura culoare”, a declarat Lucas Armitage pentru Daily Mail.

 

blank
blank