În ultima vreme, tot mai multe femei frumoase sunt singure. Cu siguranta te-ai intrebat de multe ori sau ai discutat cu o prietena despre acest subiect. Indiferent de ceea ce ai raspuns sau ai auzit, radacinile problemei sunt mult mai profunde.

În ultima vreme, tot mai multe femei frumoase sunt singure. Femeile inteligente si frumoase sunt deseori singure, iar printre nenumaratele motive, cele mai des mentionate sunt acestea:

Femeile din ziua de astazi sunt independente
Au luptat pentru drepturile lor si reusesc sa schimbe lumea. Din ce in ce mai multe femei obtin locuri de munca mai bune decat cele ale barbatilor si devin independente. Prin urmare, ele invata sa rezolve treburile casnice fara ajutorul partenerilor, ori pur si simplu apeleaza la un serviciu specializat ca sa scape de griji.

Isi respecta tot mai mult libertatea si timpul liber
Daca in trecut femeile erau preocupate de treburile casnice, acum ele prefera sa profite din plin de timpul liber dupa o zi intreaga la birou. Pare o optiune mai atractiva pentru noi sa mergem la un spa, un salon de infrumusetare sau la cumparaturi in loc sa petrecem cateva ore in bucatarie.

Femeile devin tot mai stabile emotional

Doamnele au devenit mai puternice, mai stabile din punct de vedere emotional si mai educate. Lumea moderna le ofera aproximativ aceleasi oportunitati ca si barbatilor. Din acest motiv, multe gandesc ca ar fi mai bine sa astepte un barbat care sa fie la acelasi nivel cu ele, decat sa imparta patul cu unul pe care nu il iubesc sau nu-l respecta.

Doamnele nu se mai tem sa recunoasca ca vor un partener de acelasi sex
In zilele noastre, nimeni nu se mai teme sa isi arate preferintele in relatii. Putem trai asa cum consideram de cuviinta fara sa fim judecati. Evident, acest lucru duce la relatii care in trecut nu erau la fel de usor acceptate.

Au standarde ridicate
Cand iti castigi banii, ai o diploma, te preocupi de aspectul fizic si esti dornica sa te dezvolti pe toate planurile, iti doresti un barbat cu aceleasi aspiratii. Nu esti dispusa sa tolerezi langa tine un om care cel mai probabil nu va fi capabil sa te faca mai buna sau sa te sustina.

Barbatilor le este teama sa se intalneasca cu femei frumoase si destepte
Cand barbatii vad o femeie frumoasa, independenta si inteligenta, nu sunt la fel de entuziasmati sa faca primul pas deoarece ei cred ca nu poate fi singura. De asemenea, majoritatea femeilor nu vor face niciodata primul pas.

Nu mai cred in basme
Nivelul de incredere al unei femei intr-un barbat este mult mai scazut din cauza standardelor moderne. Nimeni nu isi doreste o inima franta.