Featured, Showbiz

Iată de ce a decis Corina Chiriac să renunțe la televiziune

Corina Chiriac a anunțat zilele trecute că renunță la proiectul său din televiziune, însă acum a dezvăluit care este motivul real pentru care a luat această decizie după 12 ani pe sticlă. Îndrăgita artistă a mărturisit că se gândea de ceva vreme la acest plan pentru că se simte epuizată din punct de vedere profesional.

Celebra solistă a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Național TV unde a prezentat timp de 12 ani, duminică de duminică emisiunea „Opriți timpul”. Corina Chiriac a povestit într-un interviu acordat click.ro că se gândea la această decizie încă de la Anul Nou, mărturisind că vrea să se implice mai mult în cariera muzicală.

„Nu există un plan de a colabora cu o altă televiziune. Da, am colaborat cu TVR la emisiunea «Deschide poarta soarelui» și m-a onorat această invitație, eu sunt produsul TVR-ului de acum 50 de ani.

Sincer, acum mă pot bucura că pot respira aer curat și că mă pot plimba în voie, pe jos, mă bucur că este totul verde”, a spus artista, potrivit sursei menționate anterior.

Corina Chiriac, epuizată profesional. Cântăreața vrea să vină cu ceva nou
Adevăratul motiv pentru care îndrăgita cântăreață a renunțat la televiziune nu este pentru că ar fi semnat cu un alt post, ci pentru că artista se simte epuizată din punct de vedere profesional și își dorește să vină cu ceva nou în fața oamenilor care o iubesc și o apreciază.

Corina Chiriac a mărturisit că ultimii 15 ani au fost unii foarte agitați pentru că a avut de onorat numeroase proiecte printre care se numără emisiunea de la Național TV, concertele, dar și filmările, de aceea a simțit nevoia să ia o pauză.

„Am avut ultimii 15 ani foarte agitați, ani cu drumuri, concerte, spectacole, filmări și aniversări. Și vine o vreme când te întrebi ce faci cu viața ta. La câțiva ani vine o reorganizare.

Anul trecut m-am serbat la 70 de ani la mai multe televiziuni, am lansat site-ul personal, albume, concert la Cerbul de Aur de 27 de minute cu Ionel Tudor, un an agitat.

Am avut de filmat emisiunile pentru Crăciun și Revelion și inițial, știu și șefii de la Național TV, voiam să mă retrag după Anul Nou.

Pentru că din când în când trebuie să mai pui punct și virgulă sau punct. Am onorat tot ce am avut de onorat și m-am epuizat profesional.

În momentul în care un artist nu mai vine cu ceva nou în fața fanilor săi, cariera lui intră în derivă. Trebuie să vin cu ceva nou”, a mai spus cunoscuta cântăreață.

Cât despre planurile pe care Corina Chiriac le are pentru viitor, aceasta s-a apucat să-și scrie memoriile, dezvăluind în carte inclusiv amintiri din copilărie.

 

blank