Featured, Sport

Iată de ce a cedat nervos Leo Messi și cum a reacționat

Sevilla – Barcelona 0-0 | Catalanii au pierdut puncte preţioase în lupta pentru titlu, după remiza de aseară. Tensiunea s-a simţit şi pe teren, pe durata întregii partide nervii lui Leo Messi întinsi la macxim.

Nervii lui Leo Messi au cedat în finalul primei reprize, atunci când argentinianul a avut un conflict cu un fundaş advers. La un atac al catalanilor, Suarez fusese deja „cosit” de un adversar, după care Diego Carlos a avut un atac întârziat asupra lui Messi.

Starul Barcelonei s-a dus ameninţător spre jucătorul Sevillei, pe care l-a îmbrâncit. Diego Carlos a căzut imediat, după care s-a creat un meleu, în urma căruia alţi doi fotbalişti au fost avertizaţi: Sergio Busquets şi Fernando.

Merita Leo Messi să fie avertizat, după ce l-a îmbrâncit pe Diego Carlos?
Faza cu pricina a fost analizată ulterior de expertul în arbitraj Andujar Oliver. Acesta susţine că Messi nu ar fi trebuit eliminat, după acest „derapaj”.

„Cel mult cartonaş galben”, a spus specialistul pentru Radio Marca, când a fost întrebat dacă Messi ar fi trebuit să fie pedepsit.

„Messi n-ar fi trebuit să-l împingă pe Diego Carlos, iar acesta n-ar fi trebui să exagereze cu reacţia sa.”, a mai afirmat Andujar Oliver.

În clasament, Barcelona are 3 puncte peste rivala Real Madrid şi un meci mai mult disputat. Trupa lui Zidane joacă duminică, de la ora 23:00, în direct pe Digi Sport 1, la Real Sociedad.

 

blank