Featured, Showbiz

Iată de ce a ajuns Jojo pe mâna medicilor

Jojo a trecut zilele acestea pe la doctor, chiar dacă nu își dorea asta neapărat.

Jojo a ajuns pe mâna doctorilor, dar nu a avut de ales. Fanii s-au panicat imediat în momentul în care vedeta s-a pozat în cabinet și a postat imaginea pe Instagram. Având în vedere situația grea cu care se confruntă acum țara noastră, fanii au crezut că alta este problema ei, de fapt. Din fericire, nu este chiar atât de greu părea la început.

Vedeta nu i-a lăsat așa în ceață și nici nu a vrut ca ei să își facă griji pentru ea, așa că le-a zis adevărul. Jojo este una dintre cele mai iubite artiste de la noi și are mulți fani; care la vederea imaginilor i-au scris imediat, să verifice dacă este sau nu în regulă. Se pare că vizita la medic era pentru o mică problemă pe care Jojo o are cu un dinte.

Așa că fanii și-au făcut griji degeaba și s-au speriat pentru nimic. Artista a fost extrem de ralaxată, iar vizita la medicul stomatolog chiar nu ar fi putut fi evitată. Și-a luat inima în dinți și a decis că este vremea să își rezolve toate problemele pe care le mai are. Nimic nu este mai important decât să ai niște dinți sănătoși și un zâmbet perfect. La o vedetă de nivelul ei, zâmbetul este primul care iese în evidență.

Jojo a ajuns pe mâna medicului
„Vizita mea la stomatolog după o luuungă perioadă de timp! Doctorul e noul prieten al zâmbetului meu. Practic, el îl va face sănătos și îl va reface pas cu pas în așa fel încât toată lumea să fie fericită – mai ales eu!”, a scris Jojo pe Instagram.

„Ce am învățat de la prima întâlnire cu noul meu medic stomatolog? Că dacă ai simțul umorului îți poți relaxa altfel pacienții pe scaunul cu pricina.🙈 Și ca un doctor fain și bun specialist chiar îți poate schimba zâmbetul și viața în cel mai adevărat sens al cuvântului. Deocamdată am aflat că o să îmbrăcăm un dinte și multe altele. Nu m-am speriat și chiar am glumit mult pe tema asta”, a mai spus vedeta în mediul online.

Jojo,
mana doctorilor