Featured, International

Iată cum un bilet la loto, primit bacsiș, a schimbat destinul unei barmanițe

O barmaniţă din statul american Missouri a primit cel mai valoros bacşiş: un bilet la Loto prin intermediul căruia a câştigat 50.000 de dolari. Femeia a povestit că un client i-a oferit de mai multe ori un loz, pe lângă bacşişul obişnuit, iar ultimul s-a dovedit a fi câştigător.

Taylor Russey în vârstă de 33 de ani lucrează ca barmaniţă la Bleacher’s Bar şi a povestit pentru New York Post cum a primit cel mai valoros bacşiş din viaţa ei.

Pe 18 octombrie barmaniţa a primit un bilet la Loto de la un client: „El mi-a oferit mereu un bilet la Loto, pe lângă bacşişul normal. Este un gest frumos pe care îl face cu regularitate”, a povestit femeia despre bărbatul generos care a preferat să rămână în anonimat.

Russey a scanat biletul a doua zi după ce l-a primit şi a aflat imediat că este un loz câştigător.

„Atunci m-am dus la loterie pentru a-mi ridica premiul. M-am uitat la bilet şi am început să plâng şi să râd în acelaşi timp.

Barmaniţa nu ştie ce va face cu premiul pe care l-a câştigat. Are doar o dorinţă în acest moment: să-şi repare dantura.

„Nu consider că aş putea reuşi să mă întreţin toată viaţa cu acest câştig. Voi continua să merg la serviciu”, a declarat femeia.

Cât despre colegii de serviciu, barmaniţa spune că nu sunt invidioşi: „Sincer, nu mi-a zis nimeni nimic negativ. Toată lumea m-a felicitat”, a încheiat povestea barmaniţa norocoasă.