Actualitate, Featured

Iată cum se amuză Ingrid Mocanu pe seama lui Tudorel Toader

Avocata Ingrid Mocanu rade de ministrul demisionar al Justiției, Tudorel Toader. Declarațiile lui Toader de după CEX PSD unde s-a decis schimbarea sa din funcție arătau că acesta ar urma să poarte un război cu PSD, promițând că va publica o scrisoare cu detalii bombă privind solicitările pe care i le-au făcut social – democrații. Ulterior, Tudorel Toader a demisionat fără scandal.

“Săriți, lume! Rămase Tu-Dorel fără coledzi. Deși el avea scrisorica pentru ”pac la Războiu” și avea muuuulte șantaje pe la ”Dragnia” de aruncat.

Și cică plânge Tarcea pe umărul CCR că ea nu a respectat legea aia cu completurile specializate pentru că a devenit desuetă, deoarece ea la ÎCCJ nu a aplicat-o … deci nu mai era de actualitate.

Bine, la Secția Penală a ÎCCJ cam toate legile sunt căzute în desuetudine, ele nemaifiind deloc aplicabile, mai ales codul penal și de procedură penală. Sau, mă rog, se aplică foarte-foarte rar și numai de unii judecători … cei care sprijină ”penalii”. Ce atâtea pretenții? Ce tot cer să li se aplice legile? Să ne lase cu prostiile astea și cu prezumția lor de nevinovăție. Doar nu o să stăm noi, ditai judecătorii de la ÎCCJ să pierdem vremea să citim dosare și să dăm soluții pe probe? Să mai și stricăm dosarele la oamenii ăia, procurorii DNA, partenerii noștri de nădejde? Că doar știm toți, mai ales noi, dumnezeii, că toți sunt niște fraieri corupți.

PS – Și măi Tarcea, numai Austria mai are completuri specializate pe corupție căci numai la Austria în lege mai scrie asta… în afară de noi, cei mai corupți dintre pământeni”, scrie Ingrid Mocanu pe Facebook.