Toate privirile au fost indreptate spre prițesa Charlotte in prima ei zi de scoala, pe 5 septembrie. Anul acesta, micuta s-a alaturat fratelui ei mai mare, printul George, la Thomas’s Battersea din Londra, o scoala de prestigiu aleasa special de parintii ei pentru cursurile ciclului primar.

Desi parintii lor sunt Ducele si Ducesa de Cambridge, iar titlul regal sub care s-au nascut este unul princiar, George si Charlotte nu primesc un tratament special la scoala si nici nu sunt strigati potrivit protocolului.

In timpul gradinitei, de exemplu, Charlotte a fost poreclita de colegi si educatoare Printesa Razboinica datorita personalitatii ei: “A primit aceasta porecla pentru ca, in mod evident, este o printesa, dar este si destul de baietoasa”, a spus Kate Nicholl, corespondent regal. “Ii place sa urce copaci si este foarte aventuroasa.”

La scoala, prițesa Charlotte va fi strigata la catalog Charlotte Cambridge, chiar daca numele ei de familie este Mountbatten-Windsor, o combinatie intre numele de familie ale printului Filip si Regina Elisabeta a II-a.

Noii ei prieteni si colegi o vor putea striga Charlotte, Printesa Razboinica sau Lottie, acesta din urma fiind alintul folosit de parintii ei.

Foto: Guliver/Getty Images