Inter a câștigat matematic titlul în Serie A după remiza dintre Sassuolo și Atalanta , 1-1, obținând primul ”Scudetto” după o așteptare

Suporterii lui Inter au pornit petrecerea de sărbătorire a titlului imediat după fluierul final al jocului Sassuolo – Atalanta, fără mă mai țină cont de normele impuse de autorități în contextul pandemiei de COVID-19.

Cum au sărbătorit suporterii lui Inter câștigarea campionatului
Un număr mare, după cum se poate observa în fotografiile incluse în galeria foto de mai jos, de suporteri s-a strâns în Piazza Duomo din Milano, unde au cântat și au aprins materiale pirotehnice.

Inter și-a asigurat după runda a 34-a din Serie A al 19-lea titlu din istorie și primul după o perioadă de 11 de ani de ”secetă”. Ultimul ”Scudetto” obținut de gruparea din Milano data din 2010, anul tripei, campionat, Cupă, Champions League, cu Jose Mourinho pe banca tehnică și Cristi Chivu pe gazon.

Și în această stagiune Inter a avut un român în lot, pe Ionuț Radu, însă, spre deosebire de ce se întâmpla acum 11 ani, când Cristi Chivu era jucător de bază în angrenajul lui Jose Mourinho, portarul român nu a jucat niciun minut pentru formația lui Antonio Conte, fiind în permanență rezervă pentru Samir Handanovic.