Ioana Simion și Ilie Năstase pare că s-au împăcat și au petrecut câteva momente speciale la malul mării. Cei doi se despărţiseră la începutul anului, după ce fostul sportiv a agresat-o pe soţia sa!

Ioana Simion şi Ilie Năstase s-au împăcat. Ioana Simion a depus chiar cererea de divorț, iar relația cu Ilie Năstase părea că nu mai are nicio șansă. Însă, trecând timpul, se pare că a revenit la sentimente mai bune și chiar o împăcare a avut loc.

Ioana Simion şi Ilie Năstase s-au împăcat

Ioana și Ilie Năstase au fost surprinși la malul mării petrecând un moment intim și liniștit împreună. O masă, două pahare de vin, cerul și marea. Acesta este decorul în care au fost văzuți cei doi care nu au confirmat încă împăcarea, însă probabil că anunțul o să fie făcut în curând. Mai mult, recent, Ioana Simion a declarat că a trecut peste cele întâmplat și că acum relația dintre ea și Ilie Năstase este una cât se poate de bună. Aceasta chiar a mărturisit că îi pare rău că a sunat la 112 și a spus că nu avea de gând să depună și o plângere.

„Acum pot să vă mărturisesc că totul merge bine între noi doi… Timpul le rezolvă pe toate. După cele petrecute, Ilie mi-a zis în nenumărate rânduri să îl iert, și-a cerut scuze, am vorbit pe tema aceasta, comunicăm, dar vom vedea. Mă mai gândesc. Regret că am sunat la 112. Nu am depus plângere și nu aveam de gând. Eu știu mai bine ce a fost acolo și am considerat că așa e mai bine pentru mine. Tot ce îmi doresc este liniște”, a spus Ioana Năstase.