Anastasiya Knyazeva a fost numita “cea mai frumoasa fetita din lume” in 2017. Publicatiile mondene au prezis ca micuta va fi urmatoarea Irina Shayk, iar rusoaica s-a transformat in cel mai tanar model care a pozat pentru editia franceza a revistei Vogue.

Ochii ei fermecatori, de un albastru profund, parul lung si trasaturile de papusa au cucerit inimile multor oameni, iar Anastasiya se poate lauda cu 1,4 milioane de abonati pe Instagram.

La doi ani dupa ce a devenit cunoscuta in intreaga lume, Anastasiya traieste ca oricare alt copil de varsta ei, fara sa inteleaga exact cat e de populara. Mama fetitei spune ca aceasta e surprinsa cand e abordata pe strada de alti copii sau de adulti care o opresc si o tin de vorba.

Pe langa orele de la scoala, Anastasiya face cursuri de engleza, dans, iar marea ei pasiune este muzica. Intrebata ce-si doreste sa devina cand o sa fie mare, ea a raspuns ca nu a decis daca vrea sa gateasca intr-o bucatarie ca bucatar-sef sau sa ingrijeasca animale intr-un cabinet veterinar.

Multi au crezut ca Anastasiya Knyazeva provine dintr-o familie cu istorie in indutsria modei, insa mama ei este economista, iar tatal lucreaza in industria auto. Fratele ei, Artemii, este cu sapte ani mai mare decat ea si apare uneori pe feed-ul micutei.

Cum a devenit Anastasiya Knyazeva cea mai frumoasa fetita din lume
Anastasiya si-a inceput cariera de fotomodel la varsta de doar doi ani si jumatate, dar a devenit faimoasa la 4 ani. Multe brand-uri au inceput sa o solicite pentru pictoriale, iar in 2015, mama micutei i-a creat contul oficial de Instagram.

In 2017, The Daily Mail a numit-o “cea mai frumoasa fata din lume”, titlu detinut anterior de frantuzoaica Thylane Blondeau. Publicul a fost uimit de trasaturile ei de papusa si ochii albastri.

In 2018, Anastasiya a ocupat locul 5 pe lista celor mai frumosi copii din lume, potrivit Officiel. Ea a semnat contracte cu numeroase marci de imbracaminte si apare la emisiuni TV si in filme.