Showbiz, Stiri

Iată cum arată surorile Gabrielei Firea!

Pe ea o ştie toată lumea, dar pe ele numai familia

 gabi_firea_politica

Gabriela Firea este una dintre cele mai cunoscute personalităţi feminine de la noi. Dacă pe ea o ştie întreaga ţară, surorile ei nu sunt nici pe departe la fel de cunoscute.

Multă vreme, Gabriela Firea a fost pe micile ecrane în calitate de prezentatoare şi moderatoare, ajungând astfel în casele telespectatorilor din toate colţurile României. Ieşită din lumina reflectoarelor, ea a intrat în politică. Colindă ţara în lung şi-n lat, astfel că imaginea ei este recunoscută oriunde.

Gabi (13)

Dacă pe ea o cunoaşte toată lumea, puţini sunt cei care le cunosc pe surorile Gabrielei Firea. Vedeta are două surori, de care este foarte mândră şi alături de care adoră să-şi petreacă ori de câte ori are ocazia.

Cele trei surori s-au întâlnit la un eveniment recent, unde Gabi Firea nu a ratat ocazia de a se fotografia în compania lor. Imaginea a fost postată de Gabi Firea pe un site de socializare, cu următorul mesaj:

„Trei surori. De la dreapta la stânga, în ordinea numerelor de pe tricou (de la naştere) : Nela, Gabriela, Angela :)))”.

 

 

blank