Featured, Showbiz

Iată cum arată actorul Răzvan Oprea la 10 luni de la implantul de păr!

În luna septembrie a anului trecut actorul Teatrului Național, cunoscut publicului și datorită rolului său din serialul Atletico Textila de la ProTV a apelat la implantul de păr pentru refacerea liniei frontale prin metoda FUE. Rezultatele au fost peste așteptările lui Răzvan Oprea care a mărturisit că acum arată ca atunci când avea 20 de ani. “Nu a fost un complex faptul că aveam jumătate de chelie, dar în cariera mea e importantă imaginea. M-am documentat înainte să aleg LookClinic și după discuția cu dr. Panagiotis Vogiatzis m-am programat la intervenție. Sunt foarte încântat de rezultat și toată lumea îmi spune că e o shimbare majoră. Atâta timp cât avem metode să scăpăm de inestetica chelie, e păcat să nu o facem. Intervenția este nedureroasă, a fost realizată prin anestezie locală, iar rezultatele sunt garantate pe viață”, a mărturisit Răzvan Oprea.
blank
Rezultatul îl mulțumește și pe dr. Panagiotis Vogiatzis care ne-a explicat că fiecare pacient poate avea aceste rezultate, metoda de implantare fiind sigură. “Faptul că suntem singura clinică din România parteneră DHI ne bucură și putem garanta și pacienților rezultatele dorite. În cazul lui Răzvan, linia frontală a fost refăcută prin metoda FUE, folosită în clinica noastră. Foliculii de păr au fost extrași manual, unul câte unul, din zona donatoare, folosind un instrument chirurgical de unică folosință. Aceștia au fost apoi implantați în zona cu probleme”, a declarat dr. Panagiotis Vogiatzis.
blank
Odată cu schimbarea de look, actorul Răzvan Oprea a început și promovarea noului său proiect muzical. El cântă în trupa Loka alaturi de fratele său Ștefan. 
blank
blank