Featured, International

Iată cum a reușit un fan să descopere adresa unei vedete

Un bărbat a fost arestat în Japonia pentru că a hărțuit o artistă pop. El a găsit descopit adresa acesteia după ce a analizat selfie-urile artistei, iar detaliile locuinței au fost reflectate în privirea ei.

Iată cum a reușit un fan să descopere adresa unei vedete.  Hibiki Sato a fost arestat pe 17 septembrie și este acuzat de hărțuire după ce a analizat reflexiile imaginilor proiectate de ochii artistei, surprinse în selfie-urile postate pe rețelele sociale, pe care le-a comparat cu imaginile de pe Google Street View, relatează The New York Post.

Poliția din Tokyo nu a dat prea multe detalii cu privire la acest caz, însă a confirmat la finalul lunii septembrie că suspectul a urmărit-o și rănit-o pe tânăra de 20 de ani, căreia nu i-a oferit identitatea.

Polițiștii l-au descris pe suspect ca fiind „un fan înflăcărat”.

Presa japoneză a detaliat că suspectul a început de la reflexiile care apăreau în ochii artistei dintr-o gară apropiată de domiciliul ei, apoi și-a dat seama unde locuiește. Așa a ajuns să o acosteze, a pipăit-o și a trântit-o la pământ.

Acum, publicațiile din Tokyo își avertizează cititorii să fie mai atenți la imaginile distribuite, de exemplu să nu se fotografieze făcând semnul „V” cu degetele, pentru a nu le fi furate amprentele.

japonia , agresiune , selfie , stalker