Bucurestenii au fost trași pe dreapta de Larisa Iordache. Și campioana Olimpică Viorica Susanu a ieșit pe străzi la control. Sportivii de la Dinamo lucrează în pandemie la Poliție.

Larisa Iordache a fost scoasă în stradă de Ministerul de Interne, e agent de Poliţie şi a fost trimisă să verifice oamenii pe străzi.

În criză de efectiv, sportivii legitimaţi la Dinamo au fost chemaţi să ajute pe perioada pandemiei.

„Cum e să fii îmbrăcată în poliţist?
Este destul de incomod pentru mine, pentru că nu sunt în mediul meu. Pot să zic că 50% sunt speriată pentru că oarecum sunt pusă în pericol şi eu, dar dacă pot ajuta de ce nu.”

Agentul Iordache a fost instruit şi trimis în Ghencea, cartierul marii rivale, Steaua.

Controverse pe pagina de Facebook

Larisa Iordache a reacționat la comentariile vulgare şi jignitoare apărute după ce a postat o fotografie cu ea îmbrăcată în uniforma de poliţie și cu mesajul ca oamenii să stea în casă.

Larisa Iordache a anunţat, joi, pe Facebook, că în această perioadă a “schimbat costumul de gimnastică în uniforma de poliţie”, din cauza lipsei de personal, ea făcând şi un apel către români să stea în casă.

“Am schimbat costumul de gimnastică în uniforma de poliţie pentru o perioadă, din cauza lipsei de personal. Trebuie să înţelegem că este cel mai bine să stăm în casă. Toţi oamenii care în perioada aceasta dificilă sunt la muncă sunt puşi în pericol. Pentru a opri acest virus trebuie să ne gândim şi la cei din jurul nostru. Aşa că eu vă rog să staţi în casă şi să aveţi grijă de sănătatea voastră!”, a notat Iordache pe Facebook.

https://www.facebook.com/iordachelarisa/posts/

În doar câteva ore, postarea sa a primit peste 2.000 de aprecieri, dar şi comentarii vulgare, însoţite de jigniri din partea unor persoane aflate în lista sa de Facebook, scrie News.ro.

“Ce vrăjeală … din cauza lipsei de personal cică. E doar pentru poză şi mesaj cred. Mai curios sunt a cui a fost ideea… a ta sau a altora?”, este unul dintre comentarii.

Ulterior, gimnasta a reacţionat cu o nouă postare, deranjată de limbajul folosit de unii dintre cei care au comentat.

”Vă rog din suflet citiţi mesajul din descrierea pozei cu atentie şi nu mai jigniţi! Este urât să jigniţi şi să faceţi un om în toate felurile şi voi să staţi în casă sau să vă plimbaţi pe stradă fără să vă pese de cei din jurul vostru! Este uşor să criticaţi o persoană, dar să spui o vorbă bună e mai greu. Comentariile nu sunt obligatorii dacă sunt într-un mod negativ. Nu trebuie să facem un număr de comentarii şi să vă vărsaţi supărarea pe pagina mea sau la pozele pe care le postez. Acest mesaj este pentru personele care scriu comentarii urâte, fără să realizeze că jignesc prin ceea ce scriu”, a comentat Larisa Iordache.

Preşedintele CS Dinamo, George Cosac, declara, tot joi, că “în afara sportivilor care sunt calificaţi la Jocurile Olimpice sau care au şanse la calificare, absolut toţi ceilalţi sportivi ai clubului Dinamo sunt la dispoziţia autorităţilor”, explicând astfel felul în care sportivi de performanţă au ajuns să activeze la secţii de Poliţie sau în patrulări, alături de angajaţii MAI.

Stirile PROTV

larisa iordache, uniformă politie, mesaj coronavirus, faceboo, reactie,