Featured, Life

Iată cum a ajuns să trăiască femeia care se crede pisică

Kat, în vârstă de 31 de ani se identifică drept pisică şi crede că exprimându-şi latura de felină a devenit mai liberă iar relaţia cu iubitul ei a devenit şi mai puternică.

Tânăra care lucrează ca model a făcut role-play drept pisică întreaga viaţă iar de curând i-a arătat şi partenerului ei în vârstă de 52 de ani, Rob, ce înseamnă asta sa fie pisică.

Bărbatul, care este inginer aerospaţial, s-a arătat încântat de dezvăluirile iubitei şi o susţine în ceea ce face.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 8 luni la un festival – Comic Con – care este dedicat persoanelor care fac cosplay şi nu numai.
Încă de la începutul relaţiei tânăra i-a mărturisit partenerului despre stilul ei de viaţă iar Rob s-a arătat chiar încântat, considerând acest lucru „drăguţ”.

„Întotdeauna am fost diferită, am fost fascinată de pisici şi m-am considerat una. Trăiesc ca o pisică, sunt ceea ce sunt”, a declarat Kat pentru Barcroft TV.
Kat lucrează, de asmenea, în Colorado Springs, la Cat girl Manor, o rezidenţă care organizează evenimente BDSM cu pet play.

„Nu e vorba doar despre costumul de pisică, pentru mine e un stil de viaţă. Când am făcut pet play pentru prima dată m-am simţit ca acasă”, a continuat aceasta.

Uneori, aceasta chiar se caţără pe masă ca să bea lapte direct din castron, precum o pisică.

În plus, Kat are şi o colecţie de lese pe care vrea să le folosească Rob, însă bărbatul nu este foarte deschis în legătură cu asta.
„Majoritatea prietenilor mei sunt alături de mine, aceeptă asta, doar câţiva nu o fac. Oamenii sunt ceea e vor ei să fie şi accept asta. Cred că oamenii nu ar trebui să fie ruşinaţi şi ar trebui să nu le fie frică să exploreze ceea ce le place, chiar dacă e vorba de pet play”, a expplicat Rob.

blank