Actualitate, Featured

Iată ce surpriză a avut un polițist care a prins doi mascați ce fugeau cu o geantă

Două persoane mascate care fugeau cu o geantă voluminoasă au fost prinse de poliţişti, marţi, în Ploieşti, potrivit IPJ Prahova, citat de Agerpres. De fapt, cei doi făceau o farsă filmată.

„Un poliţist din Prahova, în timp ce se deplasa spre locul de muncă, pe str. Cavalului, din Ploieşti, a văzut 2 bărbaţi cu feţele acoperite, care fugeau şi transportau o geantă voluminoasă. Având în vedere cele observate, s-a conturat ideea că este vorba despre o faptă penală, aşa că a intervenit şi a imobilizat cei doi bărbaţi, prin folosirea mijloacelor specifice, dar fără a executa focuri de armă. După imobilizare, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că este vorba despre doi bărbaţi, cunoscuţi în mediul online din Ploieşti că se ocupă cu farse filmate, nefiind vorba de nicio infracţiune”, precizează IPJ Prahova.

Totuși, cei doi bărbaţi care fugeau precum şi a treia persoană, care filma, au fost duşi la sediul Poliţiei, unde au fost sancţionaţi contravenţional pentru tulburarea liniștii publice.