Simona Halep va participa săptămâna viitoare la turneul WTA de la Dubai Sportiva noastră a plecat azi spre Emiratele Arabe Unite și a dezvăluit că s-a pregătit singură în perioada petrecută în România.

Referitor la declaraţia lui Ilie Năstase conform căreia ea nu ar mai trebui să reprezinte România ci Federaţia Română de Tenis la turneele internaţionale până când asociaţia nu va primi finanţare de la Ministerul Tineretului şi Sportului, Halep a afirmat:

„Eu joc cu România pe spate tot timpul, România este lângă mine tot timpul şi atunci când consider că sunt aptă 100% joc în echipa de Fed Cup a României. Deci eu joc permanent pentru România la toate turneele.

Am spus de multe ori că o medalie la Jocurile Olimpice reprezintă obiectivul meu în anul 2020. Nu contează ce fel de medalie, dar sper să fie o medalie”.

Citeste si...
Jucătoarea care spunea că scopul ei e să o detroneze pe Simona Halep a fost ELIMINATĂ de la Wuhan

Mesajul lui Ilie Năstase pentru Simona Halep
Ilie Năstase i-a cerut Simonei Halep să nu mai reprezinte România în competițiile din circuitul WTA. Fostul lider al clasamentului ATP este nemulţumit că Federația Română de Tenis are finanțarea blocată încă din 2017 şi a lansat un atac la adresa actualului ministru al sportului.

„A venit noul ministru şi Federaţia de Tenis nu a fost invitată la întâlnirea cu toate ministerele. I-am spus lui Halep: .

Dacă oamenii nu vor să te mai invite, suntem o federaţie puternică, cu numărul 1 mondial, şi nu inviţi la minister această federaţie inseamnă că omul ăsta care e ministru a luat-o razna. A luat-o razna complet”.

simona halep , ilie nastase