După o noapte petrecută în club, un fotbalist de la Nancy (n.r. liga a doua franceză) ar fi agresat sexual o tânără de 18 ani, la ieșirea din locație. Jucătorul este acuzat de viol și a fost plasat în detenție preventivă, scrie presa din Franța.

Jucător de la Nancy, acuzat de viol
„O tânără născută în 2001 a denunţat un viol la ieşirea dintr-o discotecă din Nancy, în noaptea de sâmbătă spre duminică”, a declarat, pentru AFP, procurorul Francois Perain.

Conform aceluiași procuror, bărbatul reţinut este născut în 1992 şi evoluează la Nancy, în liga a doua. Identitatea lui nu a fost însă dezvăluită.

Contactat de AFP, clubul Nancy nu a dorit să comenteze incidentul.

Ce s-a întâmplat în club, înainte de presupusul viol
Conform primelor informații ale investigației, fotbalistul și tânăra care a depus plângere s-au întâlnit în club, în jurul orei 2:00, scrie estrepublicain.fr. Fata era însoțită de o prietenă.

Citeste si...
Jean Claude Arnault nu e de acord cu condamnarea pentru viol si face apel

„Un bărbat pe care nu-l cunoșteau le-a oferit ceva de băut (n.r. presupusei victime și prietenei sale) și apoi au ieșit afară pentru a sta de vorbă. În timp ce prietena fetei stătea de vorbă cu alte persoane, fotbalistul și tânăra de 18 ani s-au îndepărtat.

După ce a sărutat-o cu acordul ei, a forțat-o să facă sex. Fata a informat telefonic un prieten că a fost violată, iar acesta a sunat la poliție.”, a afirmat procurorul Francois Perain.

Aceasta este versiunea tinerei care a depus plângere. Reclamanta și prietena ei au fost deja audiate. Potrivit lui Francois Perain, bărbatul nu a putut fi audiat duminică, deoarece era încă în stare de ebrietate, astfel că detenţia sa a fost prelungită.

Fotbalistul a fost supus unei examinări medico-legale și i-au fost luate probe ADN.
nancy , viol