Featured, Showbiz

Iată ce spune Demi Moore despre perioada în care a fost măritată cu Ashton Kutcher

Demi Moore, în vârstă de 56 de ani, se pregăteşte să îşi lanseze cartea autobigrafică prin care îşi va dezvălui secretele, greşelile şi dramele prin care a trecut de-a lungul vieţii. Tabloidele americane au făcut rost deja de pasaje importante din carte şi au aflat că în timpul căsniciei cu Ashton Kutcher, actriţa s-a simţit nevoită să accepte să facă sex în trei, ceea ce a considerat mai târziu a fi o mare greşeală. De asemenea, actriţa a povestit că a fost înşelată de Kutcher şi că a pierdut o sarcină pe vremea când avea 42 de ani.

În cartea autobiografică, Demi Moore vorbeşte despre căsnicia cu actorul cu 15 ani mai tânăr. Moore a povestit că fostul ei soţ a silit-o să accepte propuneri sexuale pe care nu şi le-ar fi dorit. Astfel că, Demi Moore a făcut de două ori parte dintr-un threesome. „Am vrut să îi demonstrez că sunt o persoană grozavă şi distractivă”. După experienţa sexuală în trei, lui Kutcher i s-a părut în regulă să o înşele pe Demi, a povestit actriţa.

Demi Moore a dezvăluit că la începutul căsniciei cu Kutcher, a pierdut o sarcină, moment în care a început să bea foarte mult. Cuplul urma să aibă o fetiţă când Moore avea 42 de ani, aleseseră şi numele, Chaplin Ray, dar actriţa a pierdut sarcina în luna a şasea. Ulterior, Demi şi Ashton au mai încercat să aibă un copil, prin fertilizare în vitro, dar nu au reuşit.

Cei doi actori s-au despărţit în 2011 şi au divorţat oficial doi ani mai târziu.

Demi Moore a explicat că relaţia ei cu mai tânărul actor a fost o modalitate de mai trăi o tinereţe, întrucât prima a fost îmbibată în alcool şi droguri.

Demi Moore a mai fost căsătorită până acum de trei ori: cu Freddy Moore (1980-1985), Bruce Willis (1987-2000) şi Ashton Kutcher (2005-2013).